Autor: Finantsuudised.ee • 3. mai 2023

Luminori kasum kasvas kvartaliga ligi 50 protsenti

Luminori panga netokasum oli esimeses kvartalis 60,3 miljonit eurot, kasvades 2022. aasta neljanda kvartaliga võrreldes 49,6%.
Foto: Liis Treimann

Luminor teatas, et 2023. aasta esimese kvartali tulemused näitavad äritegevuse kasvu ja jätkuvalt head krediidikvaliteeti. Viivislaenude osatähtsus oli endiselt 1,2% kogu laenuportfellist, mis on kõigi aegade madalaim näitaja.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077