Autor: Finantsuudised.ee • 8. mai 2023

Ekspress Grupp saab uue arendusjuhi

Baltimaade juhtiva meediakontserni ASi Ekspress Grupp juhatusega liitub Karl Anton, kes hakkab 5. juunist vastutama kontserni arendustegevuse eest.
Ekspress Grupi uus arendusjuht ja juhatuse liige on Karl Anton.
Foto: Erakogu

Ekspress Grupi nõukogu otsustas valida arendusjuhi kohale pikaaegse telekommunikatsiooni valdkonna juhikogemusega Karl Antoni. „Karl Antonil on suurte organisatsioonide kogemus koos põhjaliku telekommunikatsiooni ja meedia taustaga. Tema digitaalse valdkonna tundmine aitab Ekspress Grupi digitulude kasvatamise strateegiat veelgi paremini suunata,“ rõhutas Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu, kelle sõnul hakkab Anton vastutama nii Ekspress Grupi tegevuste planeerimise kui ka äristrateegia arendamise ja optimeerimise eest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077