Autor: Finantsuudised.ee • 9. mai 2023

Krediidiregistri juhiks saab Ege Metsandi

Aktiva Finance Group'i kuuluva ettevõtte OÜ Krediidiregister juhatuse esimehe ametis alustab tööd Ege Metsandi.
Ege Metsandi
Foto: Erakogu

Ege on varasemalt töötanud Creditinfo tegevjuhina ning omab pikaajalist kogemust investeerimise, riskijuhtimise ja ettevõtete äriarenduse valdkonnas. Ege jätkab oma tegevust Finance Estonia juhatuses ning AS Metrosert nõukogu esimehena.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077