Autor: Finantsuudised.ee • 10. mai 2023

Estateguru sai ühisrahastuse Euroopa tegevusloa

Finantsinspektsioon väljastas Estategurule Euroopa ühisrahastuse uuele määrusele (ECFR) vastava tegevusloa, mis võimaldab ettevõttel ühtsete reeglite alusel tegutseda ühisrahastusteenuse pakkujana kõigis Euroopa Liidu liikmesriikides.
Estateguru tegevjuht Mihkel Stamm.
Foto: Raul Mee

“Oleme alati olnud veendunud, et ühtne reguleerimine Euroopa tasandil aitab valdkonna arengule veelgi kaasa. Estateguru on aastaid olnud ühisrahastuse üheks eestvedajaks kogu Euroopas, mistõttu on meile ka oluline olla esimeste hulgas, kes vastava litsentsi omanikuks saab," kommenteeris kinnisvarainvesteeringute portaali Estateguru tegevjuht Mihkel Stamm.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077