Autor: Finantsuudised.ee • 11. mai 2023

Eesti iduettevõtete töötajate arv läheneb 10 000 inimesele

Startup Estonia ja Maksu- ja Tolliameti andmetel töötas Eesti iduettevõtetes aasta esimese kvartali lõpu seisuga 9970 inimest, töötajate arv kasvas võrreldes möödunud aasta esimese kvartaliga 9% võrra.
Startup Estonia juht Eve Peeterson.
Foto: Erakogu

Kolmandik Eesti idusektori töötajatest on hõivatud finantstehnoloogia valdkonnas tegutsevates iduettevõtetes, kus esimese kvartali lõpu seisuga töötas 3010 inimest. Võrreldes mullu sama ajaga on töökohtade arv valdkonnas kasvanud 26% võrra.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077