Autor: Finantsuudised.ee • 11. mai 2023

Valitsus kinnitas riigiettevõtete dividendid

Valitsus kinnitas täna riigi äriühingute makstavate dividendide summad 2023. aastaks. Otsuse järgi laekub riigieelarvesse 66,35 miljonit eurot dividende.
Riigi Kinnisvara käest saab riik üle 32 miljoni euro.
Foto: Liis Treimann

Rahandusminister Mart Võrklaeva sõnul puudutab korraldus riigi äriühinguid, kus riigil on vähemalt otsustusõigus ning dividendiettepanekute tegemisel on rahandusministeerium lähtunud riigieelarves kavandatud numbritest, valdkonnaministrite ettepanekutest ja äriühingute eelmise aasta majandustulemustest, aga ka finantsprognoosidest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077