Autor: Finantsuudised.ee • 12. mai 2023

Krüptovarade uus regulatsioon on ettevalmistamisel

Rahandusministeeriumi esindajad kohtusid neljapäeval Eesti ja rahvusvahelise krüptokogukonna esindajatega, et arutada olukorda sektoris ja plaanitavaid seadusemuudatusi.

„Plokiahel ja krüptovara muutuvad järjest populaarsemaks ja neid kasutatakse üha laiemalt. Eesti on tehnoloogiasektori arengut alati toetanud ja toetame ka edaspidi, aga kui mängu tuleb suurem hulk kasutajaid, nende andmed ja päris raha, siis on oluline riskid minimaalsetena hoida. Näiteks anonüümsed krüptomaksed võivad soodustada rahapesu ja mõni moodsana tunduv raha kaasamise projekt võib osutuda hoopis püramiidskeemiks,“ sõnas asekantsler Evelyn Liivamägi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077