Autor: Finantsuudised.ee • 15. mai 2023

Eesti turule tuleb uus kindlustuse pakkuja

Baltikumis ja mitmel pool Euroopas tegutsev rahvusvaheline kindlustustehnoloogia kindlustusselts Balcia Insurance SE alustab sel suvel tegevust Eestis. Ettevõte hakkab uudsel moel pakkuma kõiki kindlustusliike, nagu kodu- ja varakindlustus, liiklus-, kasko- ja reisikindlustus.
Balcia Eesti tegevjuht Denis Nikolajev.
Foto: Balcia

Ettevõtte juhiks Eestis saab suure kindlustusvaldkonna kogemusega Denis Nikolajev, kes on varem juhtinud Gjensidige Eesti filiaali ja müüki ning töötanud BTA Kindlustuse korporatiivmüügijuhina. Nikolajevi sõnul on Balcia eesmärk muuta kindlustamine inimestele nii lihtsaks ja iseenesestmõistetavaks, et see tundub sama loomulik igapäevaelu osa nagu regulaarse teleteenuse või toidukulleri tellimine.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077