Autor: Finantsuudised.ee • 15. mai 2023

Hilinenud maksed põhjustavad suurt kahju

Tähtaja ületanud maksed põhjustavad Eesti ettevõtetele jätkuvalt märkimisväärset rahalist koormust: Intrumi viimasest Euroopa maksearuandest (The European Payment Report 2023) selgub, et võlgade haldamisele kuluv aeg maksab aastas 585 miljonit eurot.
Intrumi Baltimaade tegevdirektor Ilva Valeika.
Foto: Raimonds Birkenfelds

Uuringu kohaselt kannab iga aktiivne Eesti ettevõte keskmiselt 6000 eurot kahju aastas hilinenud maksete tagaajamise tõttu. See arv rõhutab tungivat vajadust tõhusate võlahaldusprotsesside järele, et leevendada kahjulikku mõju ettevõtetele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077