Autor: Finantsuudised.ee • 18. mai 2023

Citadelel kasvasid nii käive kui kasum

Citadele panga 2023. aasta esimeses kvartalis ulatus äritulu tegevusest 52 miljoni euroni, mis tähendab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 37% kasvu. Puhaskasum ulatus 2023. aasta esimeses kvartalis 26 miljoni euroni, mis tähendab 21,5% omakapitali tootlust.
Citadele kontor Tallinnas.
Foto: Citadele

„Vaatamata jätkuvale ülemaailmsele poliitilisele ja majanduslikule ebastabiilsusele, sealhulgas mitmete USA ja Euroopa pankade pankrotistumistele, on Citadele positsioon kindel nagu alati ning aasta algus oli pangale hea,“ kommenteeris pressiteates Citadele tegevjuht Johan Åkerblom.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077