Autor: Finantsuudised.ee • 24. mai 2023

Circle K muudab oma juhtimisstruktuuri Baltikumiüleseks

Circle K muudab oma juhtimisstruktuuri ning kolme Balti turu juhtimise võtab üle Baltikumi ülene juhtkond, mida asub juhtima senine Circle K Leedu äriüksuse juht Skirmantas Mačiukas. Eesti poolt hakkab Baltikumi juhtkonda kuuluma Piret Kask, kes asub samaaegselt ka Circle K Baltikumi personalidirektori positsioonile.
Circlke K tanklate juhtimine muutub 3. juunist Baltikumiüleseks.
Foto: Liis Treimann

Circle K teenindusjaamade võrgustikku juhtis seni Baltimaades kolm riiklikku äriüksust, millel igaühel oli kohalik äriüksuse juht ja juhtkond. Nüüdsest koondub juhtimine Baltikumiülese juhtkonna kätte, kuhu kuulub esindaja igast Balti riigist. Muudatus jõustub alates 3. juunist 2023.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077