Autor: Finantsuudised.ee • 30. mai 2023

Jaekaubandusettevõtete müügitulu langes aprillis 11%

Statistikaameti andmetel oli jaekaubandusettevõtete müügitulu aprillis 844 miljonit eurot. Võrreldes eelmise aasta sama kuuga vähenes müügitulu püsivhindades 11%.
Võrreldes eelmise aasta sama kuuga vähenes müügitulu püsivhindades 11%.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti analüütiku Johanna Linda Pihlaku sõnul vähenes aprillis müügitulu nii toidukaupade ja tööstuskaupade kauplustes kui ka mootorikütuse jaemüügiga tegelevates ettevõtetes. „Tööstuskaupade kaupluste müügitulu vähenes neist kolmest enim ehk 15%. Müük vähenes kõigil tegevusaladel,“ lisas Pihlak.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077