Autor: Finantsuudised.ee • 31. mai 2023

Utilitasega liitub kogenud tippjuht Lauri Lugna

Alates juunist alustab energiakontserni Utilitas kaugkütteettevõtete AS Utilitas Tallinn ja AS Utilitas Eesti juhatuse liikmena tööd pika juhtimiskogemusega Lauri Lugna, kes hakkab vastutama hanke- ja haldusvaldkonna eest. Senine juhatuse liige Aulis Meitus otsustas peale pikaajalist panust ettevõttetesse aja maha võtta ja ametist lahkuda.
Lauri Lugna juhtis varem EASi ja KredExi ühendasutust.
Foto: Jake Farra

Utilitase kontserni juhi Priit Koidu sõnul andis 26 aastat Utilitases töötanud Aulis Meitus ettevõtte arengusse märkimisväärse panuse ja Lauri Lugnal tuleb astuda suurtesse kingadesse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077