Autor: Indrek Valm • 8. juuni 2023

Infopanga juht: uus teenus aitab kiirelt kontrollida kliendi maksedistsipliini

Uue kliendi puhul on maksedistsipliini kontrollimine iseäranis oluline. Kui ettevõte maksab arveid olulise hilinemisega, siis sellele kliendile tasub määrata väiksem krediidilimiit või keelata krediitmüük sootuks ja küsida ettemaksu.
Äripäeva Infopanga juht Joonas Jõgi
Foto: Äripäev

Kui ettevõtte maksedistsipliin on hea või väga hea – arved tasutakse tähtajaks või isegi varem, võib kliendile anda rohkem krediiti. See võib anda teile võimaluse rohkem müüa ja saada eelis konkurentide ees, kes küsivad ettemaksu või pakuvad kehvemaid lepingutingimusi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077