Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuni 2023

Eesti andmeidu sai kliendiks SEB

SEB hakkab kõigis Balti riikides kasutama Eesti iduettevõte LiTech tarkvara, mis annab ülevaate andmetest, nende kvaliteedist ja vigade tekkimisest.
SEB Tallinn.
Foto: Liis Treimann

Start-up'ina on meil äärmiselt hea meel, et SEB jagab meiega andmemaailma visiooni ja mõistab kui oluline on andmekvaliteet ning andmepõhine juhtimine tänapäeva ettevõtluses,” ütles LiTechi kaasasutaja ja juht Raiko Limmart pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077