Autor: Finantsuudised.ee • 14. juuni 2023

Maxima Eestis alustas tööd uus finantsjuht

15. maist lõi Maxima Eestis uue struktuuri ning ühendas eraldi olnud müügi ja turunduse osakonna üheks tervikuks. Maxima Eestis asus müügi- ja turundusosakonda juhtima Jaanika Terasmaa ning uueks finantsjuhiks sai Martin Tordik.
Maxima uut finantsjuhti kõnetas Maxima suur turuosa.
Foto: Maxima Eesti

„Lõime kahest eraldiseisvast müügi ja turunduse osakonnast ühe, eesmärgiga nende kahe osakonna koostööd tõhustada ning Maxima senisest veelgi rohkem inimestele nähtavaks muuta,“ sõnas Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077