Autor: Finantsuudised.ee • 16. juuni 2023

USA börsifirma pani Jüris nurgakivi 12 miljonit maksvale hoonele

Biotehnoloogia innovaator, New Yorgi börsil noteeritud Repligen Corporation (NASDAQ:RGEN) pani nurgakivi Jüri Tehnoparki rajatavale 7500m2 suurusele büroo-, tootmis- ja teeninduskeskusele.
Nii suures hoones leiavad töö umbes 200 töötajat.

Biotehnoloogia protsessiseadmete arendusele ja toomisele keskendunud ettevõtte Repligen Estonia tegevjuhi sõnul annab uue hoone valmimine võimaluse Eestis oma tegevusmahte suurendada, saades varasemaga võrreldes kasutusse enam kui neli korda suurema pinna. “Niivõrd suure hoone rajamisel olid meie jaoks olulisel kohal keskkonna- ja energiasäästlikud lahendused ning töötajatele heaolu tagamine,” kommenteeris Unt, lisades, et uues hoones luuakse töökohad ligikaudu 200 inimesele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077