Autor: Finantsuudised.ee • 20. juuni 2023

Ida-Virumaale investeerivatele ettevõtetele jagatakse toetust

Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo kinnitas kahe uue Ida-Virumaale suunatud toetusmeetme - väikese ja keskmise suurusega ettevõtjate (VKE) investeeringute ja ettevõtja teadmusmahukuse kasvatamise toetuse tingimused, millega suunatakse kokku 40 miljonit eurot õiglase ülemineku fondist Ida-Virumaa majanduse mitmekesistamisse, ettevõtjate konkurentsivõime kasvatamisse ja töökohtade loomisesse.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo.
Foto: Liis Treimann

Minister Tiit Riisalo sõnul ootavad Ida-Virumaa ettevõtteid lähiaastatel ees suured väljakutsed, aga ka võimalused, sest ümber tuleb kujundada kogu senine põlevkivitööstusele orienteeritud majandus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077