Autor: Finantsuudised.ee • 21. juuni 2023

Uuring: investeerivad pooled, kolmandik teeb seda iga kuu

SEB investeerimisuuringust ilmnes, et kõigis kolmes Balti riigis tegelevad investeerimisega enam kui pooled. Eestis on kõige populaarsemad III samba pensionifondid, aktsiad ja oma eluasemele lisaks soetatud kinnisvara ning investeerimisega tegelevatest inimestest kolmandik teeb seda igakuiselt.
SEB eraklientide segmendijuht Evelin Koplimäe.
Foto: Liis Treimann

SEB eraklientide segmendijuht Evelin Koplimäe selgitas, et investeerimisuuringu eesmärk oli kaardistada kolme Balti riigi investeerimisega tegelejate eelistusi ja harjumusi. Uuringust ilmnes, et enam kui pooled elanikest on investeerimisega tegelenud ning nendest omakorda kolmandik on aktiivsed igakuised investeerijad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077