Autor: Finantsuudised.ee • 29. juuni 2023

Iute Group hakkab Albaanias makseteenuseid pakkuma

Eesti finantstehnoloogia ettevõte Iute Group alustab Albaanias makseteenuste pakkumist. Albaania turu lisamine on osa strateegiliselt suunamuutusest eesmärgiga saada laialt kasutatavate digitaalsete finantsteenuste pakkujaks Balkani riikides ja mujal Euroopas, teatab ettevõte.
IuteCredit Albania tegevjuht Akan Ajdini
Foto: Arno Mikkor

Iute Groupi juhi Tarmo Silla sõnul on tegemist grupi jaoks suure edusammuga. “Iute on nüüd osaks rahandussüsteemist juba kahes riigis. Makseteenuste pakkumine Albaanias on järgmine samm teekonnal, mille eesmärk on mugavaim ja kiireim uue aja pank,” sõnas Sild.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077