Autor: Finantsuudised.ee • 29. juuni 2023

Töötuskindlustushüvitise maksmise aeg hakkab sõltuma ka tööturu olukorrast

Alates 30. juunist 2023 sõltub töötuskindlustushüvitise maksmise aeg inimese töötuskindlustusstaaži kõrval ka sellest, milline on tööturu olukord. Riigikogu võttis vastavad seadusemuudatused 79 poolthäälega vastu eelmise aasta novembris.
Töötukassa juhatuse liige Brit Rammul selgitab 30. juunist jõustuvat töötushüvitise maksmise muudatust.
Foto: Eesti Töötukassa

Töötukassa juhatuse liige Brit Rammul märkis pressiteate vahendusel, et paindlikum hüvitise maksmise süsteem annab kõrge tööpuuduse ajal tööotsijatele suurema kaitse ja võimaldab hüvitiste maksmisel inimesekesksemat lähenemist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077