Autor: Kristjan Pruul • 5. juuli 2023

Riik on kümne aastaga toetanud ettevõtteid 4,4 miljardiga – vist

Taastuvenergiatoetused, investeeringud, koroona- ja energiatoetused – Eesti ja Euroopa maksumaksja toetavad Eesti ettevõtteid kuskil 400 miljoni euroga aastas, kuid kui palju sellest abi on, on raske hinnata, sest andmed on pehmelt öeldes puudulikud, tõdeb riigikontroll.
Riigikontroll soovitas rahandusministril Mart Võrklaeval toetuste andmed korda teha, siis saaks nende mõjusust ka paremini hinnata
Foto: Andras Kralla
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077