Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuli 2023

Ida-Virumaa väikese ja keskmise suurusega ettevõtete investeeringutoetus on avatud

EASi ja KredExi ühendasutus avas uue toetusmeetme Ida-Viru maakonnas tegutsevatele ettevõtetele, mis aitab arendada uusi tooteid, võtta kasutusele uusi tehnoloogiad, optimeerida oma sisemisi protsesse ja laiendada tootmist. Maksimaalne toetus on 500 000 eurot ning kogueelarve 15 miljonit eurot.
Viimati sai toetust uue tehase rajamine Narva. Nüüd ootavad toetust väiksemad ettevõtted.
Foto: Liis Treimann

EASi ja KredExi ühendasutuse juhatuse liikme Sigrid Harjo sõnul on eesmärk toetada Ida-Virumaa majanduse mitmekesistumist ning väikese ja keskmise suurusega ettevõtete konkurentsivõimet. „Õiglase ülemineku fondi toel on võimalik teha investeeringuid nii toote- ja protsesside arendusse kui ka osta masinaid ning seadmeid ja laiendada tootmist,“ loetles Harjo.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077