Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuli 2023

Regionaalsed ettevõtjad saavad EASi ja KredExi abiga soodsamalt laenu

Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo allkirjastas 17,5 miljoni suuruse eelarvega rahastamislepingu, mis pakub ka järgmisel eurotoetuste perioodil Eesti väikese ja keskmise suurusega ettevõtjatele soodsamatel tingimustel laene ning käendusi.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo.
Foto: Liis Treimann

Struktuurivahenditest rahastatud meetmega pakutakse ettevõtjatele allutatud laenu ning käendusi, kus kesksel kohal on regionaalsed ettevõtjad. Minister Riisalo sõnas, et ettevõtluse toetamine ja ärikeskkonna edendamine väljaspool suuri asulaid on vajalik, et igas Eesti piirkonnas oleks hea elada.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077