Autor: Marge Aasalaid • 10. juuli 2023

Kadri Kiiseli teekond pangajuhiks: LHVs lülitati minu käivitusnupp sisse

Erialavahetus andis tänasele LHV Panga juhile Kadri Kiiselile võimaluse kandideerida töökohale, kus ta on saanud seista silmitsi paljude väljakutsetega ja see on teda käivitanud.
LHV Panga juht Kadri Kiisel soovib naistele edu professionaalses karjääris, sest numbrid räägivad nende kasuks.
Foto: Simo Sepp

Oma pangajuhiks saamise teekonnale tagasi vaadates rääkis LHV Panga juht Kadri Kiisel, et 90ndate lõpus ei olnud tal palju valikuid, mida ülikooli õppima minna, kuna majandus ja juura teda tollal ei kõnetanud. Kui Tallinna Tehnikaülikool tuli välja uue erialaga, otsustas Kiisel seda proovida ja läks õppima keemiat ja keskkonnakaitset. Juba poole aastaga sai Kiisel aru, et kõrgem keemia pole tema jaoks, kuid kuna ta asju pooleli ei jäta, tegi eriala siiski lõpuni.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077