Autor: Finantsuudised.ee • 10. juuli 2023

Euroopa Keskpank küsib arvamust uute pangatähtede kohta

Euroopa Keskpank (EKP) küsib Euroopa kodanike arvamust järgmise seeria europangatähtede võimaliku temaatika kohta.
Euroopa Keskpank kavandab uue kujundusega eurosid.
Foto: Liis Treimann

Ajavahemikus 10. juulist kuni 31. augustini saavad kõik euroala riikide elanikud vastata EKP veebilehel olevale küsitlusele. Ühtlasi on EKP sõlminud lepingu sõltumatu uuringuettevõttega, kes esitab euroala elanikest moodustatud esindavale valimile samad küsimused, mis on EKP enda uuringus. Selle eesmärk on tagada, et kõigi euroala riikide inimeste arvamused oleksid võrdselt esindatud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077