Autor: Marge Aasalaid • 12. juuli 2023

Tallinna Kaubamaja Grupi segmentidest on jõudsalt kasvanud autokaubandus

Kuigi TKM Gruppi teatakse Kaubamaja ja Selveri järgi, siis vähem teatakse autokaubanduse ja turvafirmade segmendist, aga ka TKM Finantsi kliendibaas on järjest kasvanud.
TKM Grupi juhtkond Helen Tulve, Marit Vooremäe ja Raul Puusepp, vestlust juhtis Indrek Mäe.
Foto: Kristin Juurmaa

Investeerimisfestivalil selgitas TKM Grupi õigusdirektor ja investorsuhete juht Helen Tulve aktsionäridele grupi tegevusvaldkondade mitmekesisust ja eri segmentide müügitulusid, mis näitab, kuidas on ettevõtte riskid hajutatud,. Lisaks supermarketitele ja kaubamajadele on grupis veel autokaubandus, kinnisvara ja turvafirmade segment, kokku on ettevõttes 4600 töökohta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077