Autor: Finantsuudised.ee • 20. juuli 2023

Euromoney nimetas Eesti parima panga

Majandusajakiri Euromoney nimetas Swedbanki taas Eesti parimaks pangaks. Awards for Excellence’i nimelisi pangandusauhindu jagati juba 31. korda.
Swedbank Eesti juhatuse esimees Olavi Lepp.
Foto: LIIS TREIMANN

„Meil on väga hea meel olla taaskord pärjatud Eesti parima panga tiitliga. Pingutame Eesti suurima pangana igapäevaselt selle nimel, et pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi läbi personaalse lähenemise ja see auhind on meie töö kvaliteedimärk,“ ütles Swedbank Eesti juhatuse esimees Olavi Lepp.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077