Autor: Finantsuudised.ee • 24. juuli 2023

Estateguru sai esimesel poolaastal üle 5000 uue investori

Estateguru investorid rahastasid esimesel poolaastal kokku 269 kinnisvaraprojekti kogumahus 44 miljonit eurot ning tagasimaksetena laekus investorite kontodele 51 miljonit eurot keskmiselt 9% tootlusega.
Estateguru juht Mihkel Stamm.
Foto: Andras Kralla

"Uute laenude rahastamise maht oli igakuiselt 7-8 miljoni euro tasemel ning laenuportfelli kogumaht püsis sama stabiilselt 300 miljoni euro lähedal," võttis esimese kuue kuu tulemused lühidalt kokku Estateguru juht Mihkel Stamm, kelle sõnul teeb eriti rõõmu uute investorite pidev lisandumine.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077