Autor: Finantsuudised.ee • 24. juuli 2023

Mis juhtub, kui rahakott kodulaenu maksetele vastu ei pea?

Kuigi laenuga ostetud kodust loobumist üritavad vältida nii kinnisvara ostjad kui ka pangad, esineb aegajalt olukordi, kus laenuvõtja satub makseraskustesse ja tuleb kaaluda kodu müüki. Coop Panga kodulaenude äriliini juht Karin Ossipova selgitab, millised on sellises olukorras kasulikumad valikud.
Coop Panga kodulaenude äriliini juht Karin Ossipova.
Foto: Ardo Kaljuvee

Ajutiste makseraskuste puhul pakuvad pangad lahendusi, mis aitavad laenuvõtjal keerulise aja üle elada. Selleks on võimalik taotleda maksepuhkust, pikendada laenu tähtaega või taotleda intressimäära alandamist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077