Autor: Indrek Kald • 28. juuli 2023

Advokaadibüroo leidis vastused riigi IT keskuse põhimõttelise tähtsusega küsimustele

Advokaadibüroo Nove viis riigi IT keskuse (RIT) tellimusel läbi IT- ja küberturvalisuse valdkonna õigusanalüüsi, mille tulemusel leiti vastused RITi tegevust ja pädevust puudutavatele põhimõttelise tähtsusega küsimustele.
Veiko Vaske advokaadibüroo Nove analüüsimeeskonnast.
Foto: Raul Mee

Oluliste sõlmpunktidena käsitleti RITi kui avaliku sektori keskse IKT-alusteenuste osutaja tegevuse õigusliku aluse ja pädevuse ulatusega seotud teemasid, kuid ka RITi tegevusega kaasnevaid küberturvalisuse ja isikuandmete kaitse alaseid kohustusi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077