Autor: Finantsuudised.ee • 28. juuli 2023

Bigbank teenis poole aastaga 17 miljonit eurot puhaskasumit

Täna avaldatud Bigbanki 2023. aasta II kvartali ja esimese poolaasta auditeerimata majandustulemuste kohaselt kasvatas pank kuue kuuga laenuportfelli 162 miljoni euro, hoiusteportfelli 231 miljoni euro võrra ning teenis 17 miljonit eurot puhaskasumit.
Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts.
Foto: Andras Kralla

Bigbanki juhatuse esimehe Martin Läntsi sõnul olid vaatamata ebakindlale väliskeskkonnale ja intresside jätkuvale kasvule 2023. aasta esimese kuue kuu Bigbanki finantstulemused ning laenude- ja hoiusteportfelli kasv väga head.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077