Autor: Finantsuudised.ee • 28. juuli 2023

Skeleton Technologies sai Marubeni Corporationilt olulise investeeringu

Superkondensaatorite ja energiasalvestite tootja Skeleton Technologies sai Jaapani konglomeraadilt Marubeni Corporationilt olulise investeeringu, mis on märk veelgi tugevama partnerluse jätkumisest. Investeeringu abil plaanib Skeleton laiendada tootmist, et toetada kiiresti kasvavat nõudlust superakude järele.
Skeletoni kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Madiberk.
Foto: LIIS TREIMANN

Skeletoni kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Madiberk on uhke ja tänulik Marubeni toetuse ja usalduse eest. „Marubeni on Skeletoni jaoks palju enamat kui investor. Ta on ettevõtte strateegiline partner ja on aidanud meil saavutada suurepärast edu Aasias, seda eriti raskeveokite, sõidukite ja autotööstuse sektoris. Oleme väga rahul turu huviga superakude vastu ja peame järgmiseks laiendama oma tootmisvõimekust, et rahuldada tekkinud nõudlust. Jätkame koos Marubeniga töötamist ja võtame võimalikult palju kasu nende rahvusvahelisest ärivõrgustikust ning kogemusest energiasektoris."

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077