Autor: Finantsuudised.ee • 1. august 2023

Ida-Virumaa linnad saavad toetust linnakeskkonna arendamiseks

Regionaal- ja põllumajandusministeerium ja Riigi Tugiteenuste Keskus (RTK) avavad 1. augustil ettepanekute esitamise vooru, mille eesmärk on võtta Ida-Virumaa linnapiirkondades kasutusele innovatiivsed linnakeskkonna kvaliteeti parandavad digi- ja rohelahendused. Euroopa Liidu kaasrahastuse toel avatud taotlusvooru eelarve on 2,45 miljonit eurot.
Kohtla-Järve
Foto: Andras Kralla

„Avatavasse vooru oodatakse ettepanekuid, mis toovad Ida-Virumaa linnakeskkonda juurde uuenduslikke lahendusi ning aitavad kaasa kohaliku elukeskkonna atraktiivsemaks muutmisele,“ rääkis regionaalminister Madis Kallas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077