Autor: Madis Müür • 22. august 2023

Innovatiivsed ettevõtted väärivad julgustust

Olukorras, kus Eesti majandusele terendab põhistsenaariumina pikk Itaalia stiilis vindumine, ei tohi me oma innovatiivseid ettevõtteid maha tampida. Vastupidi, neid tuleb julgustada, et meil oleks tulevikus kõrge lisandväärtusega eksporti, kirjutab investor Madis Müür Äripäevas.
Investor Madis Müür rõhutab, et meil on vaja investeerida innovatsiooni.
Foto: Liis Treimann

Eesti päritolu kaupade eksport on mahult 25% väiksem kui 2021. aastal, käibe mõttes on küll kukkumine veel väike. Tarkvaraidude käive oli teises kvartalis aastases võrdluses juba laiapõhjalises languses. Kuid nüüd on meil vaja just rohkem innovatsiooni investeerida.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077