Autor: Terje Eipre • 22. august 2023

Makseraskused on osa ärist, kuid nendega tuleb õigel ajal tegeleda

Makseraskused on osa ärist, kuid abi tasub küsida õigel ajal. Kiire, võlausaldajaid kaasav ja läbipaistev tegutsemine on eduka saneerimise aluseks: selle abil on võimalik ettevõte makseraskustest välja aidata, kirjutab Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja esimees Terje Eipre.
Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja esimehe Terje Eipre tõdemusel otsivad ettevõtjad makseraskustega toimetulekuks pigem harva ekspertidelt abi.
Foto: Erakogu

Ettevõtete saneerimised, ühinemised ja pankrotid, samuti töötajate arvu vähendamine, allhange ja ümberpaigutamine – kõik see on üsna suur ja vajalik osa igapäevasest majandusest. Äritegevusega kaasnevate negatiivsete muutuste mõju on tihtipeale ettevõtjatel endil võimalik vähendada ning teinekord isegi ennetada, kui õigel ajal tegutseda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077