Autor: Tööstusuudised • 23. august 2023

Tootjahinnad on langenud enam kui 3 protsenti

Juulis mõjutas tootjahinnaindeksit enim hinnalangus puidutöötlemises, kuuga kahanes hinnatase 1 ja aastaga 3,2 protsenti.
Juulis langesid hinnad puidutöötlemises.
Foto: Indrek Susi

Statistikaameti juhtivanalüütiku Germo Valgenbergi sõnul mõjutas indeksit juuniga võrreldes eelkõige hinnalangus puidutöötlemises ja puittoodete tootmises ning elektroonikaseadmete ja plasttoodete tootmises. „Samuti mõjutas indeksit hinnatõus kütteõlide tootmises,“ lisas Valgenberg.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077