Autor: Finantsuudised.ee • 30. august 2023

Tippjuhtide jaoks on oluline digipöördesse tehtud investeeringute tasuvus

Tippjuhtide hulgas läbiviidud ülemaailmse uuringu järgi on digitaliseerimine oluline ajend senise ärimudeli ümberkujundamisel ning sellel on organisatsioonile väga suur mõju. See hinnang on kahe aasta jooksul kasvanud pea 10 protsendipunkti võrra.
Foto: Foto: Pixabay

Samas ütleb vaid üks viiest küsitletud juhist, et nende organisatsiooni ärimudelid on piisavalt agiilsed, et digitaliseerimisega (sealhulgas uute tehnoloogiate, näiteks tehisintellekti integreerimisega) toime tulla. Kaks juhti viiest toob peamise takistuste hulgas välja iganenud IT-süsteemid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077