Autor: Kristjan Kurg, Eliisa Matsalu • 6. september 2023

Venemaast ei raatsita loobuda

Hoolimata sanktsioonidest ja ühiskondlikust survest on mitmed Eesti ettevõtted müüki Venemaale hoopiski suurendanud. Mõnel jällegi on osa ärist Venemaale lõksu jäänud või kontroll sealse tütarfirma üle kadunud, kirjutab Äripäev.
Puitu Venemaalt vedada ei tohi - see on sanktsioonide all.
Foto: Liis Treimann

Venemaale on pärast sõja puhkemist jätkatud kõiksugu kraami edasimüümist - kakaoubadest mootoriõlideni. Ühel juhul kasvatas ettevõte eelmisel aastal Venemaal käivet lausa 52 miljoni euro võrra. Süü aga lükatakse tihti Venemaale jäänud tütarfirmale, kelle tegevust Eestist enam justkui kontrollida ei saa.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077