Autor: Finantsuudised.ee • 8. september 2023

Bolti uue finantsjuhtimise asepresidendina asus tööle Signe Kukin

Bolti finantsjuhtimise asepresidendina (VP of Finance) asus tööle Signe Kukin, kellel on enam kui 20aastane kogemus suurte ettevõtete finantsjuhi rollis.
Signe Kukin
Foto: Bolt

Signe Kukini sõnul on Bolt kiiresti kasvanud ja väga ambitsioonikate plaanidega ettevõte. “Mind motiveeris Boltiga liitumisel nii selle rahvusvahelisus kui ka võimalus olla osaline ettevõtte aktsiate börsile viimisel. Usun, et minu varasem rahvusvahelistes börsiettevõtetes töötamise kogemus on heaks toeks ettevõtte finantsvaldkonna arengusse,” ütles ta pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077