Autor: Finantsuudised.ee • 12. september 2023

SEB Pank sai uue juhatuse liikme

SEB Panga ettevõtete panganduse valdkonna juhi ja SEB Eesti juhatuse liikmena alustas tööd Peep Jalakas, kes võttis positsiooni üle Artjom Sokolovilt.
Peep Jalakas
Foto: Jake Farra

Peep Jalakas on SEB Pangas töötanud alates 2006. aastast, alustades oma karjääri osalise tööajaga Tartu kontoris tellerina töötades. 17 aasta jooksul on Peep töötanud pangas kaheksas erinevas rollis ning viimastel aastatel juhtinud korporatiivklientide ja krediidiosakonna meeskondi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077