Autor: Finantsuudised.ee • 19. september 2023

Riik avas toetusvooru tudengite inseneeriavaldkonna projektidele

EASi ja KredExi ühendasutus avas täna üliõpilaste insenerivaldkonna arendusprojektide toetuse uue vooru. Eesmärk on julgustada tudengeid koos ettevõtetega arendama uudseid tehnoloogilisi lahendusi nagu näiteks satelliidid, autod, droonid, tehisintellekt jne.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo.
Foto: Liis Treimann

„Inseneride puudus Eestis on üldteada väljakutse,“ märkis majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo ja lisas, et tänaste inseneritudengite toetamine tagab tulevikuks kõrge kvalifikatsiooniga töötajad, kes aitavad ellu viia Eesti visiooni kõrge lisandväärtusega ettevõtlusest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077