Autor: Finantsuudised.ee • 22. september 2023

SEB pakub pangakontorites viipekeelset nõustamist

SEB pakub Tallinna, Tartu ja Pärnu kontorites võimalust saada nõustamist viipekeelse tõlkega. Teenus on klientidele tasuta.
SEB pakub viipekeelset teenust Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Foto: Andras Kralla

Vähemalt kord aastas soovivad paljud kliendid põhjalikumat nõustamist, kuidas oma rahaasju edukalt korraldada, pidades nõu laenuvõimaluste, raha kogumise, investeerimise ja kindlustuse teemadel. Kurdile või vaegkuuljale, kelle emakeeleks on viipekeel, on asjaajamine ilma tõlgita raskendatud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077