Autor: Enn Tosso • 26. september 2023

Karel Parve valiti Coop Panga juhatuse liikmeks

Coop Panga nõukogu valis uueks juhatuse liikmeks Karel Parve, kes asub juhtima erakliendipangandust, tema volitused juhatuse liikmena kestavad kolm aastat.
Coop Pank pangakontor Maakri tänaval Skyon majas.
Foto: Liis Treimann

Ettevõte teatas börsile, et ühtlasi valiti Karel Parve Coop Panga tütarettevõtete Coop Finants AS-i, Coop Liising AS-i ja Coop Kindlustusmaakler AS-i nõukogude liikmeks. Karel Parve volitused Coop Panga tütarettevõtete nõukogude liikmetena algavad 01.11.2023 ja kestavad kuni 31.10.2026.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077