Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. september 2023

Ärikinnisvara investeeringud kärbuvad

Tänavune investeeringute maht Baltikumis jääb alla 1 miljardi euro, sarnanedes 2017. aasta tasemele, selgub Swedbanki Baltikumi ärikinnisvara turuülevaatest. Viimase kümne aasta rekord oli 2021. aastal, mil ärikinnisvarasse investeeriti üle 2 miljardi euro.
Foto: Foto: Andras Kralla

Ärikinnisvara on pikaajaliste üürilepingute tõttu enamasti stabiilne, kuid viimaste aastate mõjud, nagu pandeemia, ehitushindade tõus ja üldine majanduse jahenemine on viinud turu oodatud langusesse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077