Autor: Kristel Härma • 2. oktoober 2023

Langusega võitlevad kaupmehed: hullemaks alles läheb

12 kuud langenud kaubanduse jaoks on palju ohu märke veel õhus, tõdevad ettevõtjad Äripäevas ilmunud artiklis.
Foto: Andras Kralla

"Ostetakse neid asju, mis läbi lähevad ja emotsiooniostud kukuvad ennekõike ära,“ ütles kaubamärgi Apelsin kauplustega tegutseva ettevõtte Dekolust juht Tanel Hagel. Hagel nentis, et inimestel on käes vähem raha ja nii on neil vähem võimalusi osta endale midagi ilusat või meelt lahutada.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077