Autor: Henno Viires • 3. oktoober 2023

Büroopindade turg ootab majanduse elavnemist

Büroopindade turg Eestis on tänavu varasemast vaiksem, mille põhjused peituvad nii büroohoonete ehitustsüklites, idufirmade sektori keerulisemaks muutunud olukorras kui ka loomulikult üldises majanduslanguses, kirjutab RE Kinnisvara vanemkonsultant Henno Viires Äripäevas.
Henno Viires. Foto: Erakogu /RE Kinnisvara

Kuna kogu ärikinnisvaraturg on tänavu vaiksem, iseloomustas ka büroopindade turgu 2023. aasta esimesel poolel varasematest aastatest madalam aktiivsus. Varasemast vähem on nii otsingutele suunatud päringuid kui ka sõlmitud üürilepinguid. Viimaste hulka ei arva me üürilepingute pikendamisi olemasolevas büroos, just üürnike eelistus uue büroo otsimise asemel senises asukohas jätkata ongi üks olulisimaid madala aktiivsuse põhjuseid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077