Autor: Finantsuudised.ee • 9. oktoober 2023

Eesti inimestel on Baltikumi võrdluses kõige vähem sääste. Leedu keskmine palk tõusis 2000 euroni

Kui eelmine nädal selgus Citadele panga tellitud uuringutulemustest, et kolmandikul eestlastest pole sääste, siis sama uuring viidi läbi ka Lätis ja Leedus ning tuleb välja, et Eesti inimestel on kuupalkade hulga vaatepunktist kõige vähem sääste Baltikumis.

Citadele jaepanganduse juht Marina Hakiainen soovitab ootamatusteks hoida pangakontol vähemalt 3-6 kuupalga suuruses sääste. Eestis on see olemas 30%-l uuringule vastanutest, Lätis 33%-l ja Leedus koguni 43%-l.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077