Autor: Kristel Härma • 10. oktoober 2023

Pankrotikursil Eurora pääses miljonitoetuse tagasi maksmisest, firmas kerib tüli

Värskelt pankrotiavalduse sisse andnud idufirma Eurora Solutions ei esitanud europrojekti ajal eurotoetuste kasutamist kontrollivale Riigi Tugiteenuste Keskusele kõiki vajalikke dokumente, kuid asutus otsustas sellegipoolest mitte küsida ettevõttelt euroraha tagasi, kirjutab Äripäev.
Eurora Solutionsi kontor jääb lähiajal tõenäoliselt tühjaks, sest ettevõte esitas pankrotiavalduse. Foto: Andras Kralla

Samal ajal on raskustes idufirmasse raha pannud investorid võtnud olukorda klaarima advokaadid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077