Autor: Finantsuudised.ee • 11. oktoober 2023

Eesti ettevõte hakkas kullas palka maksma

Kaks aastat tagasi digitaalse investeerimiskullaga turule tulnud Aufort hakkas selle aasta septembris Eestis oma töötajatele kullas palka maksma ja plaanib järgmisel aastal tulla välja maksekaardi lahendusega, mis võimaldab tasuda kullaga näiteks poes toidu ja kinos kinopiletite eest.
Auforti müügi- ja turundusjuht Rene Sildvee, Dubai Kaubandus-Tööstuskoja digitaalmajanduse juht Faisal Alshehhi ja Auforti tegevjuht Bert-Ken Raudberg.
Foto: Aufort

Auforti juhi sõnul on otsuse eesmärk kaitsta raha inflatsiooni eest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077